Franciska Thiele

Franciska Thiele

Franziska Thiele, Universitat de ciències aplicades d’Ostfàlia

Franziska Thiele va estudiar oci i geografia del turisme, psicologia social i gestió del turisme a la Universitat de Hannover i a la Universitat de Trier. Durant els seus estudis va treballar per a una petita organització de gestió de destinacions prop de Hannover molt coneguda per les seves activitats a l’aire lliure a Baixa Saxònia, Alemanya. El 2012 es va incorporar amb una beca d’investigació a l’Institut de turisme i investigació regional de la Universitat de ciències aplicades d’Ostfàlia. Franziska Thiele és editora del llibre “Tourism and Innovation” (Turisme i innovació), coautora de l’estudi “Mercat del senderisme alemany 2014” i també va dirigir un estudi sobre la percepció i acceptació dels excursionistes de les turbines eòliques i altres fonts d’energia renovables. A més de les seves activitats d’investigació en el turisme a l’aire lliure i de natura, realitza ponències sobre les bases de la gestió turística, màrqueting en línia i qualitat de servei. El seu últim projecte d’investigació ha estat sobre els efectes de les activitats de natura en la promoció de la salut. A la seva tesi doctoral, Franziska Thiele analitza les experiències turístiques narrades en blogs de viatges de muntanyisme i les seves implicacions per millorar la qualitat de l’experiència de les rutes de senderisme.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!