Enric Torres

Enric Torres

Enric és diplomat en Turisme per la Universitat de Girona i llicenciat en Gestió de destinacions turístiques per la Universitat de Tolosa Le Mirail. La seva experiència laboral l’ha portat a desenvolupar diferents tasques de gestió i responsabilitat tant en el sector privat (allotjament i agències de viatges) com en el públic (Administració pública nacional i local d’Andorra).

L’any 2006 va ser director del Departament de Turisme del Govern i l’any 2008 impulsor de la creació de la societat Andorra Turisme, de la qual va ser el primer gerent. Andorra Turisme és la societat pública encarregada de la implementació i el control d’accions de màrqueting turístic amb l’objectiu de millorar la competitivitat d’Andorra com a destinació turística.

L’any 2010 es va convertir en Director del Club de Producte de la parròquia de Canillo (Andorra) amb l’objectiu d’impulsar un ens de col·laboració publico-privada per posicionar Canillo com una destinació de muntanya tot l’any, treballar per la diferenciació de l’oferta i incrementar les propostes i els productes a l’abast dels clients i consumidors.

Des de l’any 2012, és Director de Producte i Nous Projectes en la societat Andorra Turisme. La seva àrea compta amb un grup de sis col·laboradors que s’encarrega de la gestió i l’organització a Andorra d’importants esdeveniments culturals i esportius, així com del seguiment de les accions de patrocini, i amb especial èmfasi, de tots aquells projectes on es fa necessària la coordinació amb el sector privat per a l’estructuració de l’oferta i la seva posterior comercialització en els principals mercats i segments turístics.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!