Dimitrios Buhalis

Dimitrios Buhalis

El professor Dimitrios Buhalis és cap de Departament de Turisme i Hostaleria, director del Laboratori de eTurisme i director adjunt del Centre Internacional d’Investigació de Turisme i Hostaleria a la Universitat de Bournemouth (Anglaterra).

És un expert en Gestió Estratègica i Màrqueting especialitzat en Aplicacions de les Tecnologies de la Informació i la comunicació en les indústries de Turisme, Viatges, Hoteleria i Oci. La seva àrea d’investigació abasta una sèrie de disciplines i està estudiant l’adopció d’innovacions per crear valor per a consumidors i organitzacions. L’enfocament actual de la investigació inclou Smart Tourism, SOCOMO Màrqueting (Context de les xarxes socials i Mobile Marketing), Realitat Augmentada, Gestió i Personalització de l’Experiència, Reputació i Estratègies de Xarxes Socials, Turisme Accessible i de Dieta Especial (Al·lergens).

L’estreta col·laboració amb la indústria, els governs i les organitzacions internacionals de tot el món garanteix que els resultats tinguin rellevància i impacte en el món real alhora que empenyen constantment els límits del coneixement i l’excel·lència acadèmica. Més informació:  eTourism LabInternational Centre for Tourism and Hospitality Research

Dimitrios Buhalis: – “Innovació i tecnologia en l’hostaleria”

El professor Dimitrios Buhalis, de la Universitat de Bournemouth, explicarà com el turisme intel·ligent revoluciona el turisme i l’hostaleria, a més de canviar les condicions del mercat i l’estructura del sector. Això porta a les organitzacions de turisme i hostaleria a replantejar-se les fonts de competitivitat i el reposicionament de la seva estratègia i les seves operacions al mercat. L’economia de xarxes i les seves estratègies indiquen que l’organització ha de redissenyar els processos per treure partit del seu ecosistema. La tecnologia ha sorgit com a plataforma sòlida i dominant en l’organització turística i la gestió i distribució de destinacions. La web 2.0 i el contingut generat pel consumidor basat en la interacció amb les xarxes socials estan revolucionant el turisme global. Nous desenvolupaments, com la realitat augmentada, ofereixen oportunitats increïbles que permeten a les organitzacions turístiques desenvolupar la seva competitivitat. Solament aquelles organitzacions i destinacions turístiques que siguin capaces d’aprofitar plenament les oportunitats podran capitalitzar en el futur els beneficis i millorar la seva competitivitat. La presentació desafiarà als participants a pensar en l’ús que fan de la tecnologia i la seva empremta digital per augmentar al màxim la seva visibilitat, interacció, transformació i fidelització. S’animarà als participants a pensar en com poden crear experiències turístiques en col·laboració i desenvolupar avantatges per a tots els participants del mercat. La tecnologia intel·ligent aprofita la interconectividad i interoperabilitat de les tecnologies integrades per redissenyar els processos i les dades amb la finalitat de produir serveis, productes i procediments innovadors orientats a maximitzar el valor per a totes les parts interessades. Aquest re-disseny permet modelar els productes, les accions, els processos i els serveis en temps real, en atreure a les diferents parts interessades simultàniament per optimitzar el rendiment col·lectiu i la competitivitat, així com generar solucions àgils i valor per tots els involucrats en el sistema de valors. De cara al futur, la presentació insistirà en la importància de la competitivitat de xarxa i en com maximitzar els avantatges per a totes les parts interessades. La tecnologia intel·ligent és el nexe entre els sistemes interconnectats i mútuament beneficiosos i les parts interessades, i ofereix la infoestructura de creació de valor per a tots. S’animarà als participants a plantejar-se com poden optimitzar la seva competitivitat a partir de l’optimització del rendiment de les seves xarxes en ecosistemes d’hostaleria amb destinacions intel·ligents i turisme intel·ligent.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!