David Benito

David Benito

El Sr. David Benito treballa en Melia Hotels International com a responsable dels seus canals digitals. En els deu anys que porta treballant a l’empresa, ha estat sempre involucrat en les àrees digitals de la companyia.

Entre altres responsabilitats, ha estat responsable de Màrqueting & Vendes Online per a Espanya i Portugal així com a responsable de Distribució Online & eCommerce per a Àsia Pacific. Des de la seva posició com a responsable d’Innovació & Mobile, ha impulsat el canal mobile dins de l’estratègia de transformació digital de Melia.

A més de les seves funcions en Melia és Professor del MBA turisme en línia i Càtedra Meliá d’Estudis Turístics, tots dos organitzats per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!