Chris Doyle

Chris Doyle

,
Adventure Travel Trade Association (ATTA)

Chris Doyle
Director Executiu – Europa
Editor Europeu, Adventure Travel News ™
Adventure Travel Trade Association (ATTA)

Des de 2004, Chris ha jugat un paper clau en el curs i desenvolupament de la Adventure Travel Trade Association, que dóna servei a més de 1,100 membres (incloent-hi tour operadors, ministeris de turisme i organismes de promoció, agents especialitzats, hotels i partners) de 90països, els quals comparteixen el compromís pel desenvolupament d’un turisme d’aventura sostenible. A més de ser l’editor per a Europa de AdventureTravelNews ™, el diari digital líder de la indústria de turisme d’aventura, Chris també supervisa i encapçala el desenvolupament de les iniciatives de ATTA a Europa. Chris viatja freqüentment i col·labora amb organitzacions públiques i privades, organitzacions no governamentals (ONG) i agències de desenvolupament com a ambaixador i facilitador de millors pràctiques i planificació del desenvolupament de turisme responsable a llarg termini. Chris, que viu a Suècia i és un àvid corredor tot terreny, també va ser el director de contingut i execució de les primeres 11 edicions de la Cimera Mundial de Turisme d’Aventura, avui considerada un dels esdeveniments anuals més importants de la indústria de turisme. “

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!