Chantal Beck

Chantal Beck

Chantal va estudiar Turisme a la Universitat de Ciències Aplicades de Sierre (Suïssa).

Després d’acumular experiència en la indústria hotelera i en una empresa d’operació turística, es va incorporar a la Federació Suïssa de Turisme a Berna, on és vicedirectora i responsable del departament de labels de Qualitat.

A més, té un diploma universitari en Administració d’empreses per organitzacions sense ànim de lucre i imparteix a l’Acadèmia de Turisme de Lucerna (Suïssa) les assignatures “Política i turisme” i “Gestió de qualitat”.

Chantal Beck: “Un país, diverses destinacions i estàndards d’alta qualitat: l’experiència de viatjar contínua i única de Suïssa”

Com a país molt car amb una llarga història de turisme, és decisiu per a Suïssa oferir una qualitat de servei impecable en tota la cadena de servei. El programa de qualitat de l’oficina de turisme suís fa possible que les empreses turístiques controlin, garanteixin i optimitzin la qualitat del seu servei de forma dirigida. L’objectiu establert és augmentar la consciència de qualitat, promoure la cooperació entre els diferents proveïdors i mantenir l’alt nivell de qualitat del servei a Suïssa.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!