Albert Grau

Albert Grau

L’Albert va començar la seva carrera amb estudis en turisme i hostaleria llicenciant-se en hoteleria i gestió turística, a ESHT Sant Pol de Mar, i més tard en Gestió (Programa Executiu en Administració d’Empreses, EAE, Barcelona). Va completar la seva formació amb un MBA en Gestió Internacional d’Hostaleria de la Universitat de Cornell, Ithaka, NY – groupe ESSEC, París (França).

La seva carrera professional es va desenvolupar ocupant càrrecs directius en grups hotelers internacionals com Barceló Hotel Group i Hyatt Corporation. L’any 1998 s’incorpora a Horwath Consulting Spain com a gerent i l’any 2000 és Director de Desenvolupament i Posicionament per a Espanya a  Mazars Tourism, on dirigeix l’Oficina de Barcelona. Al 2004 va ser cofundador de Magma Hospitality Consulting, amb oficines a Barcelona, Bogotà i Londres. També és professor de Programes de Màster, MBA: UAB (Universitat Autònoma de Barcelona). més informació MAGMA Hospitality Consulting

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!