SESSIÓ 6: La repercussió de les noves plataformes en línia i el concepte d’economia col•laborativa en el sector de l’allotjament de les destinacions de muntanya

Dia 2

SESSIÓ 6: La repercussió de les noves plataformes en línia i el concepte d’economia col•laborativa en el sector de l’allotjament de les destinacions de muntanya

03:00 PM 22 març 2018

Les noves plataformes en línia i els conceptes de l’economia col·laborativa estan creant noves oportunitats per oferir i promoure l’allotjament a les destinacions de muntanya. Aquesta sessió té com a objectiu proporcionar una visió d’avantguarda sobre el tema dels operadors de les plataformes i de les destinacions de muntanya.

Moderadora:

Ponents:

Sr. Alexis Dussillol, director de Montagne Airbnb, France

Tema: “Revitalitzar el mercat de segona residència/habitatge i satisfer la nova demanda d’allotjament”

 

Sr. Enrico Rossi, director general, Colomion SpA, Bardonecchia, Itàlia

                                   Tema: “Estacions d’esquí de Bardonescha: llits freds i com es pot lluitar contra                                              un mercat de les segones residències sobredimensionat després dels                                                               Jocs olímpics d’hivern”  (pc)

1  Ponent · Tema: “Com reacciona un ajuntament davant de les noves plataformes de serveis turístics”

 

Magma: “Comparatiu de legislacions d’allotjaments turístic (innovació i qualitat)”

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!