SESSIÓ 4: Eines de gestió de qualitat en destinacions de muntanya

Dia 2

SESSIÓ 4: Eines de gestió de qualitat en destinacions de muntanya

09:00 AM 22 març 2018

Avui dia, els viatgers van adquirint cada vegada més experiència i les seves expectatives sobre la qualitat van en augment. En aquesta sessió es parlarà sobre la gestió de la qualitat i sobre com millorar la qualitat de l’experiència del visitant.

Moderadora:

Ponents:

Sr. Victor Gorgas, director, Grupo Inmark, Espanya

Tema: “El procés de certificació i l’impacte real de les marques associades”

 

Sra. Chantal Beck, directora adjunta, Federació Suïssa de Turisme, Suïssa  Tema: “Un país, diverses destinacions i estàndards d’alta qualitat: l’experiència de viatjar contínua i única de Suïssa”

Sra. Natalia Kashirskaya, directora general aL Kempinski Hotel Grand Arena Bansko, Bulgària

Tema: “La gestió de qualitat en el Kempinski Hotel Gran Arena de Bansko”

Prof. Sr. Simon Milne, director associat de l’Escola de recerca i desenvolupament. Director de l’institut de recerca del turisme de Nova Zelanda (pc)

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!