SESSIÓ 3: Les tecnologies de la informació (TI), els mitjans de comunicació i les tecnologies de màrqueting: la repercussió dels canvis de les regles del joc per a les destinacions de muntanya i els actors implicats

Dia 1

SESSIÓ 3: Les tecnologies de la informació (TI), els mitjans de comunicació i les tecnologies de màrqueting: la repercussió dels canvis de les regles del joc per a les destinacions de muntanya i els actors implicats

04:45 PM 21 març 2018

Les solucions de TI, les macrodades i la digitalització estan revolucionant tots els sectors, i el del turisme no n’és una excepció. En aquesta sessió s’abordarà aquest sector en auge i la seva repercussió en les destinacions turístiques.

Moderadora:

Ponents:

Sr. Hiroyuki Nishimura, cofundador i director de Venture Republic Inc., Japó
Tema: “El principal motor de cerca de viatges del Japó i les lliçons apreses de Big Data Management”

 

Sr. Christopher Hinteregger, cap a Destination Services amb Alturos Destinations, Àustria
Tema: “Com generar i fer servir dades dels clients d’alta qualitat en destinacions turístiques”

 

Sr. Dan Holowack, CEO Crowd Riff, Canadà

Tema: “El futur de les tecnologies del màrqueting i com esdevenir una destinació de confiança mitjançant continguts gràfics generats pels seus usuaris”

 

1 ponent:

Tema: Gestió de rendiment, polítiques de pricing i revenue management en els hotels (preus allotjaments)

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!