SESSIÓ 2: Diversificació en el desenvolupament de productes, l’oferta d’allotjament i els serveis complementaris

Dia 1

SESSIÓ 2: Diversificació en el desenvolupament de productes, l’oferta d’allotjament i els serveis complementaris

03:00 PM 21 març 2018

A mesura que la competència s’intensifica, moltes destinacions de muntanya intenten oferir als seus hostes productes turístics nous i destacats, instal·lacions d’allotjament innovadores o altres serveis complementaris. Aquesta sessió servirà per reflexionar al voltant del sector del turisme de muntanya i les seves necessitats.

Moderadora:

Ponents:

Sr. Daniel Gauthier, president del Consell d’Administració; Comitè Executiu i de Desenvolupament Estratègic, Le Massif de Charleroi, Canadà

Tema: “L’experiència de viatjar a través d’una òptica holística: l’autenticitat i singularitat basades en els principis del desenvolupament sostenible”

Sra. Niina Pietikäinen, directora de Màrqueting i Vendes, Harriniva Hotels & Safaris, Finlàndia

Tema: “New Aurora Domes: ‘Glamping’ Acampar amb estil sota l’aurora boreal a la Lapònia finlandesa”

Sr. Paul Bulencea, autor del llibre “Ludificació en turisme” i cofundador del  Universitat d’Experiències Extraordinàries, Romania

Tema:  “Ludificació aplicada al turisme”

 

Sr. Jürg Balsiger, director de Stanserhom-Bahn, Suïssa (pc)

Tema: Efectes d’una atracció turística extraordinària -exemple CabriO Stanserhorn “

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!