Salutació del Ministre

Salutació del Ministre

En primer lloc vull donar les gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant aquestes nou edicions del Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya. L’any 1998, Escaldes-Engordany va ser pionera i va emprendre aquesta iniciativa amb el suport del Govern i dels altres comuns d’Andorra, i de l’Organització Mundial del Turisme.

Al llarg d’aquests 20 anys, s’han preparat conferències sobre temes d’interès relacionats amb el turisme de muntanya, adaptant-nos sempre a la situació del moment i escollint temàtiques d’actualitat a escala internacional. El nostre principal objectiu ha estat sempre difondre el coneixement sobre tendències i millors pràctiques en el sector turístic.

En la 10a edició del Congrés pretenem continuar en aquesta línia, tractant en primera instància un tema que genera expectatives positives i alhora controvèrsia. Debatrem sobre els reptes actuals i futurs dels allotjaments turístics en les destinacions de muntanya, així com els nous paradigmes de la demanda en aquest tipus de destinacions. També s’analitzarà el concepte de destinació de qualitat com un factor important en la competitivitat d’una destinació, i les grans tendències en l’aplicació de tecnologies d’avantguarda i en la gestió del coneixement per un turisme de muntanya sostenible i competitiu.

L’alt nivell de coneixement i experiència dels ponents representa un valor afegit per al Congrés, atès que són professionals compromesos en la recerca, la innovació i a facilitar-nos solucions que ens permetin millorar les nostres destinacions turístiques.

El nostre compromís se centra a aconseguir que el Congrés sigui un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències entre tots els assistents, que ens permeti entendre el futur de les destinacions turístiques de muntanya i preparar-nos per afrontar els reptes que se’n desprenen.

La vostra participació contribuirà sens dubte que el Congrés continuï sent una referència internacional en el món del turisme de muntanya.

Us hi esperem!

Francesc Camp Torres
Ministre de Turisme

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!