Salutació del cònsol major

Entre l’11 i el 13 de març del 2020 Canillo serà la seu de l’onzena edició del congrés mundial de turisme de neu i de muntanya.  La primera vegada que vàrem tenir aquest honor va ser a l’any 2005 en motiu de la 4a. Edició.  Ara tornem estar a punt. El treball que s’ha dut a terme de forma conjunta amb l’Organització Mundial del Turisme i el Govern d’Andorra ha permès definir la temàtica del congrés amb temes d’actualitat que esperem siguin del vostre interès.

 

Canillo afronta aquest nou repte amb moltes ganes i il·lusió perquè estimem la neu i la muntanya i ens en fem partícips. És un objectiu permanent atraure el turisme de neu i de muntanya durant tot l’any. Els aficionats als esports d’hivern valoren la extensió i la qualitat dels nostres dominis esquiables a Soldeu, el Tarter i el Forn que ens han permès organitzar proves la copa d’Europa i de la Copa del món al més alt nivell entre els anys  2012 i 2019.  També som un referent pel que fa al turisme d’estiu a partir de la difusió del nostre ric patrimoni natural i Cultural. Destaca el valor natural i paisatgístic de la Vall d’Incles. El llegat del nostre romànic es posa de manifest amb les esglésies de Sant Joan de Caselles i de Sant Miquel de Prats. Es recomana també una visita al santuari de Nostra Senyora de Meritxell un conegut lloc de culte i de turisme religiós. Com a oferta lúdica i esportiva us oferim els serveis del Palau de Gel d’Andorra a Canillo. Això només és un tast del que us podem oferir.

 

El visitant pot trobar a la nostra parròquia una gran oferta pel que fa a allotjaments turistics i disposa de les infraestructures i serveis indispensables per a què l’estada entre nosaltres sigui el més cómoda i agradable possible.

 

És el meu desig que aquesta nova edició del congrés sigui molt enriquidora i us emporteu un bon record de l’estada a Canillo.

 

Us esperem

 

Francesc Camp Torres

Cònsol major de Canillo

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!