Salutació de la Ministra

El Ministeri de Turisme organitza l’11è Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya, amb el suport dels set comuns –i en particular del Comú de Canillo com a amfitrió d’aquesta edició– i de l’Organització Mundial del Turisme (OMT).

 

Nombrosos experts de reconegut prestigi internacional s’aplegaran a Andorra per  intercanviar coneixements i experiències, i per fer realitat la nostra voluntat de treballar per un futur del nostre sector prometedor, responsable i sostenible.

 

El Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya ens donarà l’oportunitat, l’any 2020, d’abordar i de debatre temes de gran actualitat: les solucions informàtiques innovadores; el consum responsable dels nostres recursos; el turisme de muntanya inclusiu; les exigències dels consumidors; la governança i el futur de les destinacions turístiques de muntanya, entre d’altres. Cadascun d’aquests temes tindrà com a fil conductor la sostenibilitat, lligada als Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

 

El lema del Congrés 2020 ha estat també una conseqüència lògica del fet que Andorra exerceix la Secretaria Pro Tempore de la Conferència Iberoamericana durant el període biennal 2019 i 2020, i que ha escollit la “Innovació per al desenvolupament sostenible ‒ Objectiu 2030” com a lema de la XXVII Cimera iberoamericana de caps d’estat i de govern, amb la intenció d’aplicar-lo a qualsevol àmbit d’acció del desenvolupament econòmic i social, així com en totes les dimensions de la sostenibilitat.

 

Aquest debat centrarà també la reunió de ministres de Turisme iberoamericans que tindrà lloc a Andorra els dies 9 i 10 de març del 2020, just abans del Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya.

 

El turisme és, i ho continuarà sent, un dels pilars de les nostres economies. Per això desitjo que entre tots ‒ponents, participants, organitzadors i mitjans de comunicació‒ siguem capaços de contribuir al seu desenvolupament sostingut i responsable.

 

Us animo a participar en el Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya.

Us espero a Andorra els dies 11, 12 i 13 de març del 2020.

 

Verònica Canals Riba
Ministra de Turisme

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!