Xavier Florencio

Xavier Florencio, és originari de Mont-roig del Camp (Tarragona), i actualment resideix al Principat d’Andorra.
Es va aficionar al ciclisme des de ben petit, ja que tota la seva família practica aquest esport, i als 18 anys es va convertir en ciclista professional.

Ha format part d’equips de renom com ONCE, Relax-Bodysol, Bouygues Telecom, Cervelo, GEOX i Katusha, participant en tres ocasions al Tour de France, vuit a la Vuelta a España, i a dos campionats del món absoluts, entre altres moltes competicions internacionals. L’any 2006 va guanyar la Clasika San Sebastián (equivalent a la copa del món de ciclisme).

L’any 2013, arrel d’una lesió a la artèria ilíaca va haver d’abandonar la pràctica professional d’aquest esport, i en l’actualitat és el director esportiu de l’equip Katusha.

Al seu bagatge de formació i experiència professional se suma un ampli coneixement sobre mercats internacionals i el domini de 8 idiomes.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!