Willy Fux

Willy Fux ha estat involucrat en el turisme de muntanya durant 25 anys. Va iniciar la seva carrera en llocs de prestació de serveis i contacte directe amb el client, posteriorment va ocupar càrrecs en vendes i màrqueting i després es va incorporar a posicions estratègiques en diferents destinacions de muntanya. Va treballar en una escola d’esquí, per a proveïdors d’allotjament, per a un operador de viatges i 2 comitès turístics. L’any 2008, Willy va deixar de banda les operacions en complexos turístics per oferir la seva experiència mitjançant la investigació de mercat específica de la indústria a través del desenvolupament de la intel·ligència del client amb un toc experimental. Entre els seus clients s’inclouen operadors de complexos turístics a la muntanya, comitès turístics, proveïdors d’allotjament i desenvolupadors així com algunes empreses emergents. Ha participat com a lector convidat a França (Université de Savoie, INSEEC Chambéry) i dirigeix conferències pronunciades per convidats sobre l’experiència en màrqueting al centre de gestió MCI Innsbruck.


Sessió 3

(3 de març – 09.00h-10.45h)

Diferents matisos de l’aventura
Els viatges d’aventura acostumen a associar-se a motius com la interacció amb la natura i la població local, però encara més amb el risc, l’esforç i la incertesa, la qual cosa requereix certs coneixements i un elevat nivell de compromís. Per aquest motiu, les raons dels viatges d’aventura són expressades per petits segments dins una comunitat. Com a conseqüència, les destinacions de muntanya poden percebre’ls com a vetes de mercat si ho comparem amb la família més àmplia i els mercats més madurs. L’estimulació de les visites i les despeses és un dels principals objectius de les destinacions. Per aquesta raó, podria ser convenient explorar noves vies de comprensió i definir el concepte d’aventura i els motius que hi porten. Si considerem i ajustem els motius experimentals i el valor que generen, podríem aconseguir que s’adaptessin a un públic més gran. Per això, compararem les dimensions fonamentals de la qualitat de l’experiència entre els diferents entorns de destinació com la platja, la ciutat, el camp, les muntanyes i les vacances de múltiples etapes basant-nos en un estudi dirigit en un patró NatRep francès. A més, compararem els significats i els límits dels conceptes de les rutes en bicicleta per la muntanya i el senderisme pel que fa a la implicació física i cognitiva així com la possible xifra de visites a les destinacions de muntanya. Finalment, descobrirem múltiples solucions innovadores i d’èxit desenvolupades a diferents destinacions de muntanya europees, tot barrejant entorns autèntics i hiperreals i obrint l’aventura de muntanya a un públic més ampli.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!