Sra. Esencan Terzibasoglu

Sra. Esencan Terzibasoglu, Directora, Gestió de destinacions i qualitat, Organització Mundial del Turisme (OMT)

La Sra. Esencan Terzibasoglu ha treballat a l’OMT des de l’any 2001 com a responsable de les activitats de programa en l’àrea de la gestió de destinacions turístiques, un concepte i activitat relativament recent referent a l’estructura turística a escala nacional i particularment a escala regional i local. Recentment, la “Qualitat” s’ha integrat en el mateix programa que principalment es centrarà en la qualitat de la destinació com a paràmetre per a la competitivitat.

Va estudiar “Planificació urbana i regional” a la Universitat Tècnica de l’Orient Mitjà a Ankara, Turquia, i va treballar durant 25 anys en el sector públic tant a Turquia com a l’estranger, on va ocupar càrrecs d’alta direcció en la planificació general de turisme, polítiques d’inversió en turisme i legislació, planificació de zones i conservació de patrimonis culturals, formació professional en turisme, relacions internacionals i, finalment, promoció i màrqueting de turisme (8 anys com a Directora de l’Oficina de turisme turca a Madrid, com a responsable d’Espanya, Portugal i Amèrica del Sud) abans d’incorporar-se a l’OMT.

Mentre va ocupar aquests càrrecs en el sector públic, també va participar com a experta internacional en diferents projectes d’investigació i iniciatives dirigides per organitzacions internacionals com el Programa de Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), especialment sobre “desenvolupament i gestió del turisme sostenible” a les zones costaneres de la Mediterrània. A més d’exercir com a delegada oficial a les reunions d’organitzacions regionals i internacionals com l’Organització Mundial del Comerç (OMC) (OMT), UNESCO, HABITAT, la Comissió de Turisme OECD, MEMMTA, etc., ha estat convidada per participar en diverses conferències, seminaris i tallers amb informes i presentacions tècnics.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!