Richard Kämpf

Sessió d’obertura

2 març,  09:30 – 11:15h

Paper de la política del govern federal suís en el turisme

L’esport i el turisme estan molt relacionats a les destinacions de muntanya suïsses des dels inicis del turisme, sobretot a l’estiu. Però, què passa amb el paper de la política del govern federal suís en el turisme? Es presentaran i debatran la coordinació i la col·laboració entre la política de turisme i les polítiques sectorials, p. ex. la política d’esports així com iniciatives concretes.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!