Philippe Sudres

Philippe Sudres és Director de comunicació d’Amaury Sport Organisation, una empresa dedicada a la creació i organització d’esdeveniments esportius internacionals de primer ordre.  Especialitzada en el sector “fora de l’estadi”, l’ASO controla internament tots els treballs relacionats amb l’organització, la divulgació i el màrqueting de competicions esportives.

Llicenciat a l’Escola francesa de Periodisme el 1982, Philippe Sudres es va incorporar a la Societat del Tour de França el 1983 com adjunt del departament de premsa. Com a responsable del departament de premsa del Tour de França a partir del 1989, el 1994 va passar a encarregar-se de les relacions amb els canals de televisió a l’Amaury Sport Organisation, creada el 1992. A partir del 1999, es va unir al comitè de gestió del Tour de França justament abans d’encarregar-se dels serveis de premsa de tots els esdeveniments organitzats per l’ASO el 2001. El 2008 fou anomenat Director de comunicació de l’ASO com a cap d’esdeveniments com el Tour de França, el Ral·li Dakar, l’Open de golf de França, la marató Schneider Electric de París i la regata a vela Tour de França.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!