Miguel Pedregal

Miguel Pedregal és Executive MBA per l’IE (Instituto de Empresa) de Madrid.

Va iniciar la seva carrera professional com a àrea manager de DUNKIN DONUTS a Madrid (1998-2003) i, posteriorment, va ser responsable de negoci i director regional del grup ASPRO OCIO a Balears (2004-2009).

De 2009 a 2011 va ser director general de CALDEA a Andorra i de 2011 a 2015 del club esportiu FUN4U a Madrid.

Des del 2014 torna a ser el màxim responsable del Centre termal i de wellness CALDEA-INÚU a Andorra.

Muntanyes i termalisme – La parella perfecta

Andorra és una destinació turística de primer ordre a Europa, amb capacitat per atraure 2,6 milions de turistes anuals procedents de destinacions de proximitat, mitjana i llarga distància. Sens dubte, les seves meravelloses muntanyes, en les quals s’han realitzat inversions intel·ligents per adaptar-les a un ús òptim per a l’esquí, expliquen parcialment l’èxit del nostre país en termes turístics, però no només aquestes inversions en equipaments esportius i les bondats naturals ho han fet possible. Diversos complements d’interès per al turista han fet d’Andorra una destinació tan popular; el turisme de compres, la gastronomia, el patrimoni cultural, els esdeveniments esportius, els espectacles i una visió i explotació molt original del termalisme contribueixen a completar la nostra proposta de valor. Caldea – INÚU, el domini termal més gran d’Europa, amb 350.000 de clients anuals, és des de fa més de 20 anys un centre termal de referència al sector. La seva meravellosa arquitectura, la universalització de la seva oferta, les seves piscines exteriors, els espectacles aquàtics i altres atributs s’analitzaran en aquesta presentació, que pretén explicar a l’audiència la reeixida història empresarial de Caldea i el seu paper com a dinamitzadora del turisme nacional.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!