Mia Rowan

Com a especialista en comunicació i advocacia a la secretaria de l’Aliança per a les Muntanyes, situada a la seu de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) a Roma, Itàlia, Mia Rowan fomenta un desenvolupament de la muntanya sostenible. També ha treballat com a escriptora de teletips, productora de notícies per a televisió, editora de revistes i traductora. Durant la seva infància a Alaska, va aprendre el tradicional estil de vida dels seus avantpassats els tlingit. Els records de les seves expedicions per recollir aliments a la muntanya amb la seva àvia inspiren el seu treball cada dia.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!