Martin Gaffuri

Amb un títol de Màster en Màrqueting i un Màster II en Comunicació realitzats en una escola de negocis francesa, Martin va començar la seva carrera professional a la indústria de l’esport.  En primer lloc, va treballar a Salomon, on va ocupar un càrrec en la gestió de producte, després es va incorporar a Adidas també en la gestió de producte per als Jocs Olímpics de Pequín en ciclisme i triatló i, finalment, va treballar a Scott Sports com a Assistent de comunicació per atletisme. Durant 5 anys va exercir com a empresari i va crear dos startups digitals també relacionades amb els esports. Posteriorment, va tornar a les oficines d’Scott Sports a Suïssa com a Director de comunicació d’atletisme i Director de màrqueting d’esports a principis de 2015.

Quan no és a l’oficina o es troba participant en esdeveniments, trobaràs en Martin a la muntanya fent allò que més li agrada: trail i curses de muntanya a l’estil alpí.


Sessió 2

2 març, 15:30 – 18:00h

Creació d’atractiu per als complexos de muntanya sostenibles: compensació central i d’autenticitat a llarg termini

En un mercat de l’esport a l’aire lliure competitiu, el màrqueting d’esports segueix sent una eina eficient per promoure la marca. Els enfocaments tradicionals tendeixen a cercar esdeveniments ben establerts amb xifres elevades (participants, públic) que ambdues marques i escenaris valoren com a ROI (retorn sobre la inversió) directe. Sobre la base dels esdeveniments promocionats per Scott, explorarem les oportunitats que ofereixen esdeveniments generats petits, centrals i d’imatge i com la implementació de les mesures adequades pot oferir resultats d’èxit de llarga durada per a tots els accionistes implicats.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!