Márcio Favilla

Márcio Favilla és l’actual Director Executiu de Programes d’Operacions i Relacions Institucionals de l’Organització Mundial del Turisme (OMT) amb seu a Madrid, Espanya.

Des de l’abril de 2007 i fins a la seva incorporació a l’OMT el 2010, va ser Vice Ministre de la Secretaria de Relacions Institucionals de la Presidència del Brasil. Abans d’aquest nomenament, va ser el primer viceministre brasiler de Turisme (2003-2007), on va jugar un paper clau en l’estructuració del primer Ministeri de Turisme del Brasil. També es dedica a moltes de les activitats de l’OMT com a cap de la delegació brasilera a totes les sessions de l’Assemblea General i del Consell Executiu i President de la Comissió de l’OMT per les Amèriques a 2006.

De 1999 a 2002 va treballar al Ministeri de Desenvolupament, Indústria i Comerç Internacional com a Cap de la Direcció nacional de Registre de Comerç entre altres càrrecs. Anteriorment va treballar a Belo Horizonte (del 1980 al 1998), primer al Banc de Desenvolupament de Mines Gerais i després la Secretaria d’Estat d’Hisenda de Mines Gerais.

El Sr. Favilla té un MA en Estudis de Desenvolupament de l’Institut d’Estudis Socials de La Haia, Països Baixos, amb especialització en planificació del desenvolupament regional (1985-1986), i és llicenciat en Economia per la Universitat Federal de Mines Gerais (1979).


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!