Jordi Ramot

Fundador & CEO de Wikiloc.

Enginyer informàtic de professió, inicia la seva carrera laboral el 1999 en el camp dels Sistemes d’Informació Geogràfica (GIS) tant al sector públic com privat.

Ha participat com a ponent en diverses conferències com Geotourism Congress 2009 a National Geographic (Washington DC), Educational Travel Conference 2010 (Rhode Island) i és membre del comitè científic de les Jornades de Software Lliure SIG (Girona).

Durant una estada laboral a Canadà descobreix l’entorn outdoor de la British Columbia i comença a desenvolupar com a hobby allò que més endavant serà la plataforma Wikiloc: un espai  on compartir rutes outdoor d’arreu del món.
Wikiloc és en l’actualitat una comunitat formada per milions d’entusiastes de l’outdoor, amb més de 4 milions de rutes en 190 països.

Wikiloc ha estat guardonada per empreses com Google, National Geographic i Ashoka Changemakers.

Jordi Ramot és un apassionat de l’esquí de muntanya, la mountain bike i el trail running i ha guanyat competicions d’ultra-fons com la Celestrail 2014 (Andorra Ultra Trail Vallnord).


Sessió 1

2 març, 11:45– 13:30h

Compartir l’experiència: com les noves tecnologies fan que el món exterior sigui més accessible, el cas de Wikiloc

Wikiloc és la Wikipedia per a rutes a l’aire lliure. Creada en col·laboració amb una comunitat d’esports a l’aire lliure internacional que comparteix aventures de senderisme, ciclisme, esquí i fins a 70 activitats diferents en més de 4 milions de rutes a tot el món. Veurem un resum de com la tecnologia està ajudant les persones a gaudir d’un millor experiència a l’aire lliure i com les destinacions poden establir veritables connexions amb aquest públic d’entusiastes d’activitats a l’aire lliure.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!