Imma Jiménez

Imma Jiménez és llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona l’any 2002 i posteriorment es va especialitzar en el món dels recursos humans amb un màster de Direcció de Recursos Humans a EADA i un programa de desenvolupament directiu a ESADE l’any 2008.

Dedicada a la gestió de les persones des del 2003 en diferents sectors: restauració col·lectiva en una empresa de retail i sobretot en el sector elèctric.

L’any 2015 s’incorpora com a Directora a l’Agència econòmica Andorra Desenvolupament i Inversió per dirigir l’equip i desenvolupar projectes al voltant de la diversificació i l’obertura econòmica del país mitjançant la iniciativa Actua.

A finals del 2015 des d’Actua es posa en marxa un clúster d’esports a fi de i crear sinergies entre institucions i empreses d’Andorra i dels països veïns per consolidar Andorra com a destí de turisme esportiu. Un altre sector que Actua està potenciant activament és el del turisme mèdic, amb moltes sinergies amb  el turisme esportiu.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!