George Chogovadze

El Sr George Chogovadze, Cap de l’Administració Nacional de Turisme de Geòrgia, té una llicenciatura i un mestratge en Administració d’Empreses per l’Escola Europea de Direcció.

Posseeix una àmplia experiència laboral tant en els sector públic com privat. Va començar la seva carrera professional en Swissair-Swiss Airlines, i mes tard va ocupar diversos càrrecs directius en diverses empreses de turisme prominents, com LTD Central Travel.

El 2009, va ingressar com a membre de la Junta i president d’Esdeveniments i Relacions Públiques de la Cambra de Comerç Internacional a Geòrgia (CPI), i més tard va ser nomenat Cap adjunt del Departament d’Assumptes Econòmics de l’Ajuntament de Tbilissi.

Des de novembre de 2014, ocupa el càrrec de Cap de l’Administració Nacional de Turisme de Geòrgia. Parla anglès i rus amb fluïdesa.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!