Francesc Camp

Francesc Camp, és llicenciat en Ciències Econòmiques, Maîtrise i Màster en Estadística i Econometria per la Universitat des Sciences Socials de Toulouse. Ha realitzat estudis superiors de Direcció i Gestió en Marketing a ESADE Barcelona i de Marketing per Internet i Xarxes Socials a l’ICEMD a Madrid.

Trajectòria professional:

  • 2011 a l’actualitat: Ministre de Turisme i Comerç al Govern d’Andorra
  • 2009-2011 Soci Director de Hamilton Business & Web Analytics a Andorra
  • 2001-2009 Director de Marketing de Crèdit Andorrà
  • 1994-2001 Soci Director de Francesc Camp Investigació de Marketing
  • 1991-1994 Consultor a PRM Internacional, consultora especialitzada en investigació de mercats
  • 1992-2001 Professor d’investigació de mercats a la Universitat de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya i diversos MBA
  • Co-autor de: La Investigación Comercial cómo soporte del marketing (DEUSTO), i
    Herramientas para segmentar mercados y posicionar productos (DEUSTO)

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!