Eva Štravs Podlogar

Eva Štravs Podlogar es va llicenciar el 1987 i posseeix una Llicenciatura en Ciències. Va iniciar la seva carrera professional com a empleada de vendes a l’empresa Bled Hotel Tourist Company on va treballar fins al 1991, a continuació es va incorporar a ELAN ski makers primer en el càrrec de Directora de compres i de 1995 a 1997 com a Subdirectora de roba esportiva i vendes. El 1998, va tornar al sector públic a l’Institut de promoció turística de l’àrea de turisme de Bled. El 2001, es va incorporar al càrrec de Directora d’aquesta entitat i el 2006 va realitzar un programa de formació en IEDC GMP (Programa de gestió general) amb la presentació del treball de projecte “Implementació d’una APP (aliança público-privada) a la destinació de Bled com a base per a un futur desenvolupament del turisme. De juny del 2009 fins a finals del 2012, la Sra. Štravs Podlogar fou Presidenta del Consell de l’Institut de la Junta de turisme eslovena en la qual va participar activament per a la creació de l’oferta de turisme a Eslovènia.

El 2015 va abandonar el departament de turisme de Bled per acceptar el càrrec al Ministeri de Desenvolupament Econòmic i de Tecnologia de Ljubljana com a Directora en funcions de la Junta directiva de turisme i internacionalització.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!