Eric Balet

Eric Balet es va llicenciar en dret per la Universitat de Ginebra el 1980 abans d’obtenir un títol de Màster en Ciències comercials i industrials a la mateixa universitat un any després.

Va compaginar els seus estudis amb la seva feina de periodista per a la secció d’esports de “Journal du Valais” i el 1981 es va incorporar a “La Tribune de Genève”, on va ocupar diversos càrrecs i va formar part de la junta editorial com a Secretari General adjunt (1986-1991) i membre de la junta directiva com a Director de producció (1991-1993).

El 1993 va decidir fer un canvi professional i va passar a exercir el càrrec de Director (fins al 2003) de l’empresa del telefèric Télécabine de Vercorin, on també va ocupar el càrrec de President del Consell de Direcció entre 2001-2011. El 2003 va acceptar un nou càrrec a l’empresa en la qual treballa actualment, Téléverbier S.A., com a Director gerent fins al 2015. Des de novembre de 2015 és Director general de Groupe Téléverbier SA, l’empresa que gestiona els telefèrics a Verbier, localitat suïssa del Cantó del Valais.

Entre d’altres càrrecs com a membre de la junta de diferents empreses suïsses, també col·labora amb l’Associació de telefèrics de Valais i Suïssa, en aquesta última com a primer Vicepresident.

El 2008, el Sr. Balet va obtenir el premi Swiss Mountain Award per la invenció de Geosnow, una tecnologia que permet mesurar la profunditat de la neu amb màquines trepitjaneu.


Sessió 1

2 març, 11:45– 13:30h

L’ús de drones de “seguiment” per reforçar la visibilitat d’un domini esquiable al web.

La presentació se centrarà en la manera com Verbier intenta millorar la visibilitat al web, p. ex. creant un parc de drones. La primera part de la presentació tractarà la importància del web per a la venda i el màrqueting. La segona part se centrarà en la importància de fotografies i vídeos per augmentar la visibilitat. I l’última part es dedicarà al projecte Hexo + amb un vídeo de Xavier Delerue inclòs.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!