Enric López C

L’Enric és director del Màster Universitari “Direcció d’Empreses Turístiques”, dels estudis d’especialitat en “E-Tourism: estratègies de màrqueting i comercialització on line”, i responsable de l’Àrea de màrqueting dels estudis de Grau i Postgrau de l’Escola Universitària de Turisme i Hoteleria CETT – Universitat de Barcelona.

En l’àmbit del “eTourism ” és investigador i expert en temes relacionats amb la presència online i mobile de les organitzacions turístiques: comunicació, comercialització, reputació online, emprenedoria… etc. I participa habitualment com a conferenciant en jornades, conferències i actes relacionats amb aquesta temàtica, a més de formar part de diversos comitès científics de congressos acadèmics sobre el seu àmbit de coneixement.

És codirector juntament amb Nextel Treval, de l’estudi “Presència online i mobile del sector wellness a Espanya”; Codirector juntament amb Vivential Value del projecte “Intel·ligència turística per competir al mercat xinès: Reputació online dels hotels espanyols des de la visió dels turistes xinesos”; I codirector juntament amb EscapadaRural.com i Netquest, de l’Observatori de Turisme Rural a Espanya 2013, 2014 i 2015″


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!