Chris Doyle

Chris Doyle
Director Executiu – Europa
Editor Europeu, Adventure Travel News ™
Adventure Travel Trade Association (ATTA)

Des de 2004, Chris ha jugat un paper clau en el curs i desenvolupament de la Adventure Travel Trade Association, que dóna servei a més de 1,100 membres (incloent-hi tour operadors, ministeris de turisme i organismes de promoció, agents especialitzats, hotels i partners) de 90països, els quals comparteixen el compromís pel desenvolupament d’un turisme d’aventura sostenible. A més de ser l’editor per a Europa de AdventureTravelNews ™, el diari digital líder de la indústria de turisme d’aventura, Chris també supervisa i encapçala el desenvolupament de les iniciatives de ATTA a Europa. Chris viatja freqüentment i col·labora amb organitzacions públiques i privades, organitzacions no governamentals (ONG) i agències de desenvolupament com a ambaixador i facilitador de millors pràctiques i planificació del desenvolupament de turisme responsable a llarg termini. Chris, que viu a Suècia i és un àvid corredor tot terreny, també va ser el director de contingut i execució de les primeres 11 edicions de la Cimera Mundial de Turisme d’Aventura, avui considerada un dels esdeveniments anuals més importants de la indústria de turisme. “


Sessió  3

3 Març. 09:00 – 10:45h

Viatges d’aventura: creació de valor, innovació i ecosistemes en destinacions de muntanya
Sobre la base de l’informe global sobre turisme d’aventura de l’Associació de la Indústria del Turisme d’Aventura UNWTO (ATTA), en Chris compartirà les seves opinions sobre una de les formes de turisme més progressistes, i de més creixement, que s’està convertint en un estàndar de la indústria i que fa que les destinacions de tot el món creïn models de turisme econòmics sostenibles que contribueixin a protegir les comunitats, les persones i els llocs fràgils. Alhora, comunicarà dades sobre els consumidors que cada vegada disposen de menys temps, són més exigents i més intel·ligents i que esperen un valor més gran de les seves experiències de viatge. Afortunadament, les estacions de muntanya, equipades perfectament per atraure el sector dels viatges d’aventura, tenen l’oportunitat d’aprofitar la seva infraestructura integrada, la dotació de personal, els sistemes de màrqueting i els sistemes back-end per captar aquests viatgers que cerquen experiències més profundes i innovadores. A continuació, en Chris oferirà perspectives sobre allò que haurien de tenir en compte les destinacions de muntanya per preparar-se per a aquest segment de clients emergent, per crear un valor millor per als visitants i el paper que poden jugar els viatges d’aventura en l’ecosistema més gran de turisme de muntanya.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!