Catherine Germier-Hamel

Catherine Germier-Hamel, francesa, actualment ocupa el càrrec de Fundadora i Directora general de Millennium Destinations, una xarxa d’experts amb seu a Seül dedicada al desenvolupament i la promoció de destinacions turístiques, negocis i productes sostenibles. En els últims 20 anys, Catherine ha adquirit experiència internacional en màrqueting estratègic i operatiu així com en el desenvolupament de comunicacions i negocis en diversos camps com el turisme, l’hospitalitat, l’educació, el medi ambient, instal·lacions d’aigua i energia, etc. Amb un compromís cada vegada més gran en assumptes de desenvolupament sostenible i medi ambient, ha realitzat diferents treballs com a consultora o directora de projectes en el marc de projectes de cooperació internacional i assistència tècnica, la majoria en països en vies de desenvolupament, França i Corea del Sud, on ha residit des del 2005. Ha dedicat els últims deu anys al turisme sostenible, sobretot com a Directora de programes globals a la Fundació ST-EP de l’OMT (2008-2014) i com a Consultora de turisme i hospitalitat. Catherine és llicenciada en Direcció i administració d’empreses i posseeix un títol de formació professional en Desenvolupament de turisme sostenible. També és Delegada de país de François Tourisme Consultants i AMFORHT (Associació Mundial per a la Formació en Hospitalitat i Turisme) per Corea del Sud; membre fundadora de PlayForest, una cooperativa amb seu a Seül que promou el turisme basat en la natura; i membre del Consell de turisme sostenible global (GSTC).


Sessió 6

(3 de març – 16.00h-17.45h)

Excursions interculturals internacionals entre França i Corea del Sud: exploració de nous horitzons en el turisme de muntanya.

Després d’unes breus paraules sobre ella i la seva experiència en el desenvolupament de turisme sostenible i màrqueting, Catherine Germier-Hamel descriurà de forma resumida les seves experiències de senderisme a França, el seu país d’origen, i a Corea del Sud, el país on resideix des del 2005. A continuació, oferirà algunes dades sobre el senderisme com a activitat cada vegada més popular i com a mercat prometedor a tot el món, dos factors que creen oportunitats i reptes per a les destinacions de muntanya. Alhora, la Catherine també realitzarà una comparació entre França i Corea del Sud com a destinacions per practicar senderisme i presentarà els diferents perfils dels excursionistes francesos i sud-coreans destacant-ne els motius, actituds, necessitats i comportaments als respectius països. Prenent com a base tot allò esmentat anteriorment, proposarà orientacions de màrqueting per desenvolupar productes de senderisme adaptats als mercats nacionals, regionals i internacionals. Després d’aquesta part, la Catherine Germier-Hamel presentarà la iniciativa “Excursions interculturals internacionals entre França i Corea del Sud”. Fruit de la idea de tres expatriats que viuen a Corea del Sud, aquest projecte es va dissenyar inicialment dins el marc de l’Any França-Corea 2015-2016 per celebrar el 130è aniversari de les relacions diplomàtiques entre els dos països. No obstant això, no només es pretén promoure la col·laboració turística i cultural, sinó també desenvolupar productes de turisme innovadors per contribuir a la creació de llocs de treball i la generació d’ingressos en destinacions de muntanya. La presentació d’aquest projecte inclourà detalls sobre la seva experiència i objectius, especialment pel que fa a la sostenibilitat i repetibilitat, els beneficis esperats, les principals activitats de projecte, màrqueting i estratègia de comunicació. Es descriuran els dos programes de senderisme provisionals a França i a Corea del Sud així com el calendari planificat. Finalment, la Catherine oferirà alguns punts de vista i recomanacions sobre factors clau d’èxit, riscs i obstacles.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!