Bruno Lalande

Director d’estratègia a Europa, l’Orient Mitjà i Àfrica

Bruno Lalande es va incorporar a Repucom el novembre de 2012 com a Director d’estratègia EMEA, amb seu a París.

Durant més de 20 anys, Bruno Lalande ha treballat com a assessor de confiança de marques, titulars de drets, agències, mitjans i governs als sectors de l’esport i l’entreteniment a la regió EMEA. A Repucom, ofereix el seu assessorament a l’entorn de la indústria dels esports i l’entreteniment amb els seus reptes estratègics. En el camp concret de l’acolliment d’esdeveniments, l’experiència GTE de Repucom proporciona una visió precisa a tots els interessats en les seves projeccions ex-ante i mesures postesdeveniment.

Bruno Lalande va començar la seva carrera el 1993 mitjançant la confundació d’Access Press International (API), un institut d’investigació especialitzat en la investigació de mitjans i mercat (promoció i editorial). L’any 2000, es va incorporar al grup WPP on va dirigir Kantar Sport i el departament d’informació de Kantar Media. Posteriorment, es va incorporar al Grup Lagardère a la direcció general del departament d’esports en qualitat de Secretari General d’Europa i Àfrica.

Com a especialista en màrqueting de l’esport, en Bruno també participa activament en diferents cursos de formació a instituts com Sciences Po Paris, HEC y ESCP. És coautor del llibre ‘Marks and Measures, a decade of sport business’ (RLT) (Marques i mesures, una dècada del negoci de l’esport).

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!