Ana Cristina Gozalo

Ana Cristina Gozalo és membre del Cos superior d’Administradors civils de l’Estat des del 1991 i ha desenvolupat la seva carrera especialment en l’àmbit internacional; primer com a responsable de relacions internacionals de la Secretaria d’Estat d’esports durant quatre anys, on va participar en l’organització de Barcelona 92, i del 1995 al 2001 de la Secretaria d’Estat de turisme. En els últims 14 anys ha treballat quasi ininterrompudament en màrqueting del turisme espanyol als mercats emissors, com a directora adjunta de l’Oficina espanyola de turisme de Londres, directora de les OET de Ginebra i Zuric i directora de l’OET de Frankfurt. Atès que el Regne Unit i Alemanya són els principals emissors de turistes cap a Espanya, ha tingut l’oportunitat de posar en marxa alguns dels plans de màrqueting més ambiciosos de Turespaña en aquests països, amb activitats multidisciplinars de promoció de destinacions, publicitat, recolzament a la comercialització de productes turístics, recolzament a la internacionalització d’empreses turístiques, Marca España etc, dirigides als principals TTOO i mitjans de comunicació europeus, tant generalistes com especialitzats, associacions i empreses turístiques, especialistes en MICE i públic final.

Des de fa uns mesos, és responsable del màrqueting del turisme esportiu i de natura de Turespaña, l’organisme de promoció turística de la Secretaria d’Estat de Turisme d’Espanya, amb seu a Madrid.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!