Alfonso Torreño

Alfonso Torreño és Llicenciat en Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid i té un MBA realitzat a l’Institut d’Empresa.

Torreño va iniciar la seva carrera professional al parc d’oci de PortAventura, a Tarragona, com a responsable de l’àrea de promocions i patrocinis. Després d’un breu període com a Director de Comptes i Planificació estratègica al grup publicitari Blawcel a Madrid, es va reincorporar a PortAventura com a Director de màrqueting.

Actualment, ocupa el càrrec de Director de Màrqueting i Comercial de Grandvalira-Nevasa, al qual es va incorporar l’any 2008 en qualitat de Director de màrqueting gràcies a la seva dilatada experiència en el camp del màrqueting i la comunicació orientats al turisme.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!