Stephen Pearce

Stephen Pearce és expert en màrqueting estratègic, amb més de trenta anys d’experiència en màrqueting i desenvolupament de destinacions. Es veu a si mateix com un agent de canvi; negociant i aplicant aliances i associacions estratègiques amb empreses públiques i privades per incrementar la seva competitivitat. Curiositat, risc, creativitat i innovació defineixen el seu acostament a la síntesi i desenvolupament de mercats.

L’Stephen ha treballat amb empreses públiques i privades a tot Canadà. Des del 2001 treballa a Turisme de Vancouver, on actualment és el vicepresident de Viatges, Lleure i Màrqueting Digital. Les seves responsabilitats inclouen el màrqueting de consum, viatges de negocis, màrqueting digital, investigació i tecnologia aplicada al màrqueting. Coordina campanyes en 11 mercats geogràfics arreu del món.

En l’àmbit nacional, Stephen ha presidit el Comitè Assessor d’Investigació de la Comissió de Turisme de Canada durant set anys , i actualment exerceix en el Comitè de Mercats Emergents. És també el president del capítol BC del Consell Empresarial Canadà Xina i membre de la Junta del PATA.

Com a àvid viatger, ha viscut a Canadà, a Alemanya i a Uganda. També ha dirigit missions de voluntariat a Tanzània i Kirguizistan per al desenvolupament de la seva economia turística.
L’Stephen té un Mestratge en Geografia per la Universitat de Western Ontario i un MBA en Màrqueting per la Universitat de York.


Sessió 9: Noves tendències en màrqueting: El nou crossmarketing entre les àrees urbanes i els centres turístics de muntanya

La visió canadenca; el cas de Vancouver i Whistler
 10 d’abril, 16.30 – 18.00h 

La presentació de Steven Pearce tractarà sobre l’evolució del màrqueting de relacions entre la comunitat urbana de l’àrea metropolitana de Vancouver i el pròxim resort municipal de Whistler, British Columbia, Canadà.
Oferirà una interessant perspectiva sobre l’atractiu únic i els punts forts de les respectives destinacions, i parlarà de les sinergies que es poden obtenir mitjançant la col·laboració i el treball conjunt.
Passarà del concepte a la pràctica, centrant-se en l’anàlisi d’un mercat emergent interessant per a totes dues destinacions – la Xina – i oferirà alguns exemples concrets de com un enfocament de col·laboració en els últims anys ha donat lloc a diverses iniciatives comercials associades -, així com de els primers senyals d’èxit”.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!