Sra. Regina Preslmair

Regina Preslmair va estudiar Economia Política i Economia Agrícola a Viena i a Madrid .

És una experta d’alt nivell en el Ministeri d’Agricultura, Boscos, Medi Ambient i Gestió de l’Aigua d’Àustria, i està al capdavant de la certificació ambiental i d’eco-màrqueting .

És la responsable de l’Ecoetiqueta Austríaca i Europea.

El seu treball durant els últims deu anys ha estat enfocat bàsicament en el turisme, on ha estat molt útil la seva experiència prèvia en el màrqueting agrícola i alimentari, a nivell austríac i europeu .

Els esquemes de certificació per a la oferta de viatges, per a les Reunions i Esdeveniments Verds , així com el sistema de certificació per a les escoles, han estat desenvolupats per ella. Seguint aquesta línia, l’abast i el públic del sistema de certificació pot continuar expandint-se de manera considerable.

Així, la Ecolabel Austríaca proporciona, a més de la possibilitat ben coneguda de certificar allotjaments de turisme, també opcions per als restaurants, per als tour operadors turístics, per als organitzadors de meetings i esdeveniments i, des d’aquest 2014, també per als espais d’esdeveniments.


Sessió 4: El valor de l’allotjament i la restauració típics de muntanya
L’ecoetiqueta austríaca per al turisme: un repte per a la qualitat de productes sostenibles.
9 d’abril, 13.30 – 17.00h

L’ecoetiqueta austríaca per al Turisme: un desafiament per al desenvolupament sostenible de qualitat del producte.

El ecoetiquetatge no és només és una font fiable d’informació per als consumidors, sinó també un important mitjà per millorar la qualitat dels productes i serveis .
Atès que la majoria d’instruments de gestió de qualitat es basen en els tòpics d’usabilitat i durabilitat, l’ecoetiquetatge ofereix un abast més ampli. Si a primera vista, és qüestió de protegir el medi ambient i fer un ús responsable dels recursos naturals, en segon pla apareixen la responsabilitat social i la protecció del patrimoni cultural. El ecoetiquetatge també és una estratègia a curt termini per tal d’obtenir resultats a llarg termini, d’acord amb l’economia responsable moderna.
Aquest desenvolupament sostenible és especialment important en el turisme, un sector de l’economia extremadament depenent de l’entorn, sobretot pel que fa al turisme de muntanya.

El que també observem és que les noves expectatives que els consumidors i clients ens obliguen a parlar d’un nou tipus de qualitat, d’una banda més estandarditzada i per una altra més individualitzada, encara que no hi ha una sóla fórmula sinó moltes maneres de resoldre els reptes del desenvolupament sostenible en el turisme de muntanya. L’ecoetiqueta austríaca per al turisme intenta abastar tots els camps de l’activitat, no només hotels i restaurants, sinó també càmpings, refugis i empreses organitzadores d’esdeveniments i reunions.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!