Sra. Montserrat Peñarroya

Especialista en Màrqueting Digital. Graduada en Turisme, amb un Postgrau en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional, i un Màster en Societat de la Informació.

Directora de l’Institut de Recerca 3iSIC (Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement) i també de l’empresa Quadrant Alfa, especialitzada en formació i investigació en el camp del Màrqueting Digital.

Anteriorment va ser fundadora i directora general de l’empresa Comercio Digital SA que engloba entre d’altres a SoloStocks.com, el major mercat B2B d’Espanya i que pertany al Grup Intercom (creadors d’Infojobs, Softonic, Emagister i altres). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb Internet com: GEAIPC (consultora en Màrqueting Digital ), Alt64 (l’empresa que importa els eyetrackers a Espanya), entre d’altres.

És professora de Màrqueting Digital i d’eBusiness en Màsters i Postgraus en diverses universitats:

UAB ( Universitat Autònoma de Barcelona ) – Escola de Postgrau:

• Màster en Administració i Direcció de Comerços i Distribució (2 edicions a l’any).
• Màster en Direcció i Gestió d’Empreses Internacionals (3 edicions a l’any).
• Màster in Euroasian International Business (impartit en anglès) (2 edicions a l’any).

UAB – Escola Universitària de Turisme i Hostaleria

• Màster en Gestió i Organització d’Esdeveniments – Turisme de Negocis.

UPF – ESCI ( Universitat Pompeu Fabra )

  • Màster en Cercadors (online )
  • Postgrau en Gestió Cultural

UB – Universitat de Barcelona

• Màster en turisme en línia ( CETT )
• Postgrau en Turisme Cultural ( l’IL3 )
• Màster en Globalització ( CEI )

També imparteix classes a la Universitat Politècnica de València, Universitat de Girona, La Salle, Cambra de Comerç de Barcelona ( i en quatre Cambres més ), ACC1Ó, ICIC – SDE, Agència Catalana de Turisme, Col·legi Oficial de Bibliotecaris … entre d’altres.

Montserrat Peñarroya és autora de la “Guia de Comerç Electrònic ” editada per la Cambra de Comerç de Barcelona i PIMESTIC i de “Màrqueting Electrònic per a Turisme Cultural”, editat per Vitel.la.


Sessió 6: L’auge de les aplicacions mòbils per a les activitats de natura i oci
La importància de les aplicacions mòbils per les destinacions de muntanya
10 Abril. 09.30h – 11.00h 

En pocs anys, internet ha passat de la connectivitat interactiva basada en el web 2.0 i en les xarxes socials, a la connectivitat mòbil 3.0. El telèfon ha esdevingut un smartphone i el PC un tablet. Les aplicacions són els programes que doten de funcionalitat a aquests dispositius mòbils, n’hi ha milers, estan a l’abast de tothom i evolucionen molt ràpidament.
En aquesta sessió analitzarem el desenvolupament del mobile marketing i de les App’s, especialment d’aquelles creades pel turisme. Veurem com ens poden ajudar a rellançar la freqüentació a la muntanya, donar a conèixer l’oferta turística, i aportar valor a l’experiència del turista.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!