Sr. Martin Nydegger

Martin Nydegger és Vicepresident executiu de Turisme de Suïssa (ST) i encapçala la Divisió de desenvolupament de negoci des de 2008.
Anteriorment, va ser director de l’Oficina de Turisme de Suïssa per al Benelux, amb seu a Amsterdam, per un període de quatre anys.
Entre 1996 i 2005 va exercir com a director de la destinació alpine Engadina / Scuol.
Martin Nydegger va iniciar la seva carrera professional en el camp de la mecànica de maquinària agrícola i més tard va canviar al turisme. És titulat en Direcció d’Empreses Turístiques per l’Acadèmia Engiadina, posseeix també un MBA executiu, i un programa de màrqueting per la Universitat de Stanford.
Ha treballat a l’Índia, Botswana, Països Baixos i Suïssa i és un bon coneixedor del Desenvolupament de negoci en turisme, així com de la Direcció estratègica i de màrqueting.


Sessió 2: Un enfocament estratègic per promoure el turisme estival en zones de muntanya
El procés de reinvenció en el turisme estival. Un enfocament estratègic a nivell nacional: el cas de Suïssa.

9 d’abril, 11.15 – 12.30h 

Durant els darrers 10 anys , Turisme de Suïssa ha estat testimoni d’una disminució en els resultats del turisme a les zones alpines, en particular durant la temporada d’estiu, mentre que les ciutats oferien resultats de signe contrari.
D’aquí la necessitat d’implantar un pla estratègic per reforçar o reinventar l’estiu suís. Molt aviat es va fer evident que, en lloc d’una recepta única, seria necessari un conjunt de recomanacions. Per la qual cosa, Turisme de Suïssa va treballar amb una àmplia gamma de fonts, com ara estudis de futur, bibliografia, recerca documental, workshops, enquestes a clients … etc.
Per tal de desenvolupar un pla integral, es van elaborar dos documents diferents : l’informe “Swiss Summer” més descriptiu, i el “Inspiration Concept”, amb format similar a una llista de comprovació.
Fins ara, prop de 1.200 professionals del sector turístic han participat en 30 tallers, per debatre sobre aquestes recomanacions i sobre com adaptar-les a la seva situació particular.

Aquests són alguns exemples d’idees per rellançar el turisme d’estiu :

– Contractar a guardaboscos autòctons coneixedors del medi
– Substituir els textos per imatges (una imatge val més que mil paraules )
– Crear zones turístiques , així com zones de trobada, zones d’acció i zones de relax
– Ampliar els horaris dels restaurants i de les botigues ( 24/7 )
– Destinar una vall sencera a experiències de vida silvestre
– Convertir el mal temps en un privilegi
– Dissenyar una experiència típica en un refugi alpí suís
– Desterrar els nuggets de pollastre i les patates fregides i oferir menjar local
– Explicar històries, no manuals de vendes
– Comprendre les necessitats específiques dels “Well-Agers “

– Potenciar i celebrar les tradicions i estereotips

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!