Sr. Jean Berthier

Jean Berthier, delegat de muntanya de ATOUT FRANCE.
Advocat de professió, va començar la seva carrera el 1979 com a assessor a SEATER (Servei d’Estudis i de Desenvolupament del Turisme en el Medi Rural).
De 1987 a 2010 va ser nomenat Gerent Regional de Turisme, exercint successivament aquesta funció en tres regions: Rhône-Alpes, Alta i Baixa-Normandia, i Pays de Loire.
Des de 2011 dirigeix ​​la delegació de Muntanya de ATOUT França a Challes-les-Eaux, per al desenvolupament de l’atractiu i la competitivitat turística de les muntanyes franceses.


Sessió 2: Un enfocament estratègic per promoure el turisme estival en zones de muntanya

L’adaptació d’estacions d’esquí franceses al turisme estival: reptes i accions
9 d’abril, 11.15 – 12.30h

La muntanya és una destinació turística estratègica per a França. La muntanya francesa representa un valuós factor d’atracció tant per als francesos com per als nostres veïns europeus, però aquesta atracció gairebé no esdevé en freqüentació.

I aquesta freqüentació, molt heterogènia segons zones i estacions, es tradueix en un baix índex de visitants a la “muntanya a l’estiu”, des de fa deu anys.
Llavors, com renovar la clientela? Com renovar l’encant de la muntanya a l’estiu?

  • Partint de xifres negatives en matèria de freqüentació però prometedores en matèria d’atracció per la muntanya a l’estiu per part dels mercats francès i europeu.
  • Amb un enfocament clar sobre el comportament dels visitants, analitzant els pros i contres en altres destinacions similars.
  • Mitjançant vies de reflexió i exemples organitzatius que ens capacitin per proposar a aquests nous clients ofertes de producte i d’estades d’acord amb les seves expectatives.
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!