Sr.Bohuš Hlavatý

Sr Bohuš Hlavatý, President del Consell d’Administració i director general de TMR
Bohuš Hlavatý va ser nomenat President del Consell d’Administració de TMR al juny de 2009. Sota la seva direcció com A CEO, TMR ha experimentat una exitosa revitalització i ha començat a utilitzar les sinergies entre les seves filials, així com una exitosa emissió de valors a la Borsa de Bratislava .
Des de 2006 ha ocupat nombrosos llocs directius d’alt nivell en la indústria hotelera i de turisme a l’Alt i Baix Tatras . De 2006 a 2008 va ocupar el lloc de director general de Jasna Nízke Tatry (predecessor del TMR), així com de Tatras Cableways .
Anteriorment va ocupar càrrecs d’alta direcció en empreses FMCG (productes de gran consum), a Eslovàquia , Polònia i República Txeca :
• Vodní sklo Brno – Vicepresident de la Junta Executiva (2003 – 2006)
• Wyborova SA (Pernod Ricard Polònia) – Director de Vendes ( 2001-2003 )
• Seagram Polònia – Director de Vendes (1999 – 2001)
• Seagram Eslovàquia – Director de Vendes (1995 – 1999)
• BOBI Eslovàquia (des de 1997 Kimberley Clark) – Director (1994-1995 )


Sessió 8: La diversificació turística de les estacions de muntanya

Rejoveniment i consolidació dels complexos turístics de muntanya: Quins són els factors clau per a l’èxit? El cas de Tatra Mountain Resorts S.A.
10 d’Abril, 15.00 – 16.30

Dins la presentació veurem la història de la companyia Tatry Mountain Resorts: sobre com varem construr la nova era dels Tatras mitjançant diverses inversions als nostres complexos: capacitat de transport, pistes d’esquí, neu artificial, restauració a pistes, botigues i lloguer de material, parcs aquàtics i hotels, i de com gestionem de manera activa i professional la nostra empresa mitjançant la comercialització, els esdeveniments i la comunicació activa amb els nostres clients.

Veurem com el nostre desenvolupament va lligat al fort potencial dels nostres mercats a Centre Europa, i el seu creixement i treball actiu allà, especialment en els mercats txec i polonès.

Presentation

Video

 

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!