Sr. Andrej Žigon

Andrej Žigon és llicenciat en Economia per la Universitat de Ljubljana, Eslovènia , i actualment està cursant un Postgrau en Màrqueting turístic .

En els últims 15 anys ha estat involucrat en esports d’acció i ciclisme de muntanya, primer com atleta i després com a especialista en màrqueting i consultor d’infraestructures de BTT i esports de muntanya .
Ha treballat en el Departament de màrqueting de Schneestern, empresa líder a Europa en el desenvolupament snowparks, i s’ha format en l’àmbit del Turisme de BTT a la British Columbia, Canadà .

També ha treballat com a Director de Màrqueting de TMG – BMC Ltd, empresa responsable de la diagnosi muscular i de l’optimització de la capacitació en diverses institucions esportives d’elit com el FC Barcelona i el Manchester United, entre d’altres.

És co-fundador de l’empresa Alliance Action Sports Experts, on és el responsable de l’Àrea de desenvolupament de Turisme de BTT . Els seus Principals clients són estacions d’esquí i muntanya a Canadà , Eslovènia , Croàcia , Sèrbia , Àustria , Macedònia , Grècia , República Txeca República , Rússia , Ucraïna , Suïssa , Hongria , Romania, República Dominicana, Xile, així com en altres països .

A més dels estudis de viabilitat i estratègia, en algunes destinacions també dissenyen i executen itineraris i infraestructures específics per a mountain bike .

Gestiona un grup d’interès especial a LinkedIn: Action Sports en Resorts , i un blog per a la promoció d’activitats i esports a l’aire lliure a les estacions d’esquí i muntanya, on ofereix consells dirigits als gestors d’aquestes instal·lacions.


Sessió 5: Els esports d’aventura i d’oci com a factors d’atracció a la muntanya

Els reptes per al desenvolupament turístic del ciclisme de muntanya a les regions muntanyoses d’Europa de l’Est: el cas de l’estació d’esquí de Pohorje a Eslovènia
9 d’abril, 17.00 – 18.30h

La pràctica de la BTT ha esdevingut una important activitat recreativa i esportiva d’àmbit mundial que aporta importants beneficis als destinacions turístiques. La seva major popularitat i grans infraestructures es concentren bàsicament a Amèrica del Nord, Escòcia i a algunes regions dels Alps, mentre que el a l’est d’Europa el seu desenvolupament es troba encara en fase inicial, a causa de la manca de coneixements en la matèria i sovint a un plantejament inadequat.
Basant-nos en diversos casos d’estudi sobre centres d’esquí, i posant especial èmfasi en l’estació d’esquí de Pohorje a Eslovènia, el major parc de bicicletes amb remuntadors de la regió, analitzarem els principals errors i també els factors clau d’èxit per al desenvolupament d’aquesta activitat en zones de l’est d’Europa, així com en qualsevol altre territori.

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!