Sang Yuk Kim

Sang Yuk Kim és Director de la Divisió de Turisme de la Ciutat de Ulsan, a Corea del Sud.

És llicenciat en Administració Pública i en Dret per la Universitat de Corea, té un Màster en Administració Pública de la Universitat de Syracuse (EUA) i un Màster en Polítiques Públiques de l’Escola KDI de Seül.

Va començar la seva carrera professional l’any 1988 com a Sotsdirector de l’Oficina de Planificació a l’administració del districte de Namgu, a Ulsan. El 2005 es va convertir en oficial de Planificació i el 2007 va esdevenir director adjunt de la Divisió de Promoció Industrial.

Va ser director d’Educació entre 2010-2012, i posteriorment va ser nomenat director general de l’Oficina d’Economia i Previsió de Namgu a Ulsan.

Des 2014 és Director de la Divisió de Turisme de la Ciutat d’Ulsan.


Sessió 9: Noves tendències en màrqueting: El nou crossmarketing entre les àrees urbanes i els centres turístics de muntanya

Màrqueting creuat (crossmarketing) entre regions urbanes i de muntanya: el cas d’Ulsan, Corea del Sud
 10 d’abril, 16.30 – 18.00h 

Ulsan és coneguda com la Capital Industrial de Corea gràcies a la concentració d’infraestructures industrials que inclouen Hyundai Motors, SK Energy i Samsung SDI. Però molt a prop de Ulsan es troben els Alps Yeongnam que, amb nou pics de més de 1.000m alberguen un bonic conjunt natural que canvia de color segons l’estació de l’ any .

Com correspon al país amfitrió dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2018 a Pyeongchang, Corea té moltes estacions d’esquí. No obstant, per tradició, els coreans practiquen més el trekking que l’esquí. Amb aquests antecedents, Ulsan té com a objectiu la transformació dels Alps Yeongnam a la millor zona del turisme de muntanya de Corea, creant alhora un nou motor de creixement econòmic que complementi la indústria manufacturera de la ciutat.

Actualment, Ulsan està convertint els Alps Yeongnam en una àrea recreativa integral per a la pràctica d’activitats com el ciclisme de muntanya, el parapent, càmping, i passejades en telefèric. La ciutat està treballant dur en les estratègies de turisme ciutat – muntanya que s’estan implantant amb éxit a diverses ciutats del món.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!