Peter Keller

Peter Keller és professor emèrit de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Lausanne , on ha dirigit l’Institut de Turisme durant durant dues dècades. També és professor extern a les Universitats de Lugano , St Gallen i Bèrgam.
És president de l’Associació Internacional d’Experts Científics de Turisme (AIEST) i assessor de l’Organització Mundial del Turisme ( OMT ) i de l’OCDE.
És membre del Consell Executiu de l’Oficina Nacional de Turisme de Suïssa . Presideix el Consell d’Administració de Directors d’estacions d’esport i oci de Valais .Va estar a càrrec de la promoció del turisme en el Govern Federal de Suïssa durant més de tres dècades fins al 2008 . Ha estat membre del Consell Executiu de la Federació d’Indústries de Turisme i és membre honorari de la Federació d’hostaleria i restauració GastroSuisse .

A nivell internacional , el professor Keller ha presidit la Comissió de l’OMT per a Europa entre 1991 i 2005, així com el Comitè the l’OCDE sobre Turisme a la dècada dels 80 i en el període 1999 – 2007. Membre del Grup Estratègic de l’OMT , des de 1998 és el científic responsable del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya de l’OMT / Principat d’ Andorra.


Sessió 1: Introducció i visió estratègica dels nous paradigmes del turisme de muntanya. Quin canvi s’ha produït?

Introducció i tema central: Noves tendències i canvis estructurals en el turisme de muntanya a l’estiu
 9 d’abril, 09.45 – 10.45h 

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!