Núria Tarré

Nuria Tarré, 40 anys, llicenciada en Administració i direcció d’Empreses per ESADE.

Ha desenvolupat la seva experiència professional en els sectors de telecomunicacions, retail i turisme, focalitzant-se principalment en les àrees de marketing, vendes i servei al client, llançament de nous productes i noves línies de negoci en diferents països europeus.

Va treballar durant 13 anys per la consultora en estratègia Oliver Wyman, com a sòcia en el sector de telecomunicacions amb base a Paris.

També va ser Chief Commercial Officer de la companyia aèria Spanair, membre de Star Alliance i des del juliol del 2012 és Directora General de Granvalira.


Sessió 6. El auge de les aplicacions mòbils per a activitats de muntanya i oci

Les noves aplicacions d’Andorra i el concepte de Smart Country com a benefici per al turisme
 10 d’abril, 09.30 – 11.00h 

Andorra aposta per esdevenir un Smart Country i per a que la innovació tecnològica estigui al servei del turisme que és un dels principals motors econòmics del país. La tecnologia serveix per a canviar radicalment la experiència turística del client, donar-li un millor servei i conèixer millor les seves necessitats. El repte encara és més complex quan els serveis es traslladen a la muntanya per esdevenir una “Smart Mountain”. La sessió presentarà aquesta estratègia així com exemples d’aplicacions i de serveis que se’n deriven per al País i per a Grandvalira.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!