Miguel Pedregal

Miguel Pedregal és llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses, Executive MBA per l’Institut d’Empresa. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en els sectors de retail, fitness, wellness, turisme i oci.

A l’inici de la seva carrera professional, va liderar la implantació de la xarxa de franquícies de DUNKIN DONUTS a Madrid i posteriorment va ser responsable de negoci i director regional del grup ASPRO OCIO a Balears, dirigint quatre parcs d’oci.

Com a emprenedor, va crear un club esportiu a Madrid sota la marca FUN4U.

Actualment és director general de SEMTEE,SA (Andorra) amb l’objectiu de consolidar el funcionament del centre termal Caldea i posicionar al mercat el nou centre wellness INÚU.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!