Luigi Gaido

Com a gerent de IRE, l’Economic Research Institute de Torí, Luigi Gaido treballa en el sector de turisme de muntanya des de fa vint-i-cinc anys, en particular en les àrees de desenvolupament estratègic, implementació de producte, política de marca , promoció comercial i TIC aplicades al turisme .

Des de 2002 és director del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya que se celebra biennalment a Andorra, a més de membre del AIEST ( Associació Internacional d’Experts Científics en Turisme ), i membre del consell del Distretto Turistico dei Laghi (Agència Italiana per a la promoció de llac Maggiore).

És professor associat de l’Institut Alpí de Geografia de la Universitat de Grenoble i també de la Universitat de la Vall d’Aosta .

Ha treballat amb l’Oficina Estratègica del Ministeri de Turisme francès i ha participat en el Comitè Permanent de la Convenció Alpina en qualitat de representant de l’Associació de Municipis dels Alps . Va ser membre de la Junta de Directors de l’Agència de promoció de Trento fins a l’any 2003.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!