Lochin Faizulloev

Lochin Faizulloev és llicenciat en Economia i en Dret per la Universitat Nacional d’Tadjikistan.

És vicepresident de la Comissió d’Assumptes de Joventut, Esports i Turisme del Govern de la República del Tadjikistan des de 2008, on s’ocupa dels temes de turisme.

Va iniciar la seva carrera professional en departament de crèdit al Banc de Somon, on va treballar fins al 1999. En el mateix any va ingressar en qualitat d’expert d’alt nivell en gestió econòmica dins l’Equip Presidencial Executiu de la República del Tadjikistan. De 2000 a 2005 va coordinar el projecte de la reforma del sistema governamental, abans d’esdevenir Vice-Alcalde de l’administració regional de la regió de Varzob.

El 2007 es va traslladar a Ginebra, en qualitat de representant de la República de Tadjikistan a l’Organització Mundial del Comerç (OMC).

Entre 2002 i 2004 va exercir la funció de cofundador i copresident de l’Associació Best2Be Búlgar-Belga. Posteriorment va ser membre del Consell Científic Assessor Empresarial del ministre d’Agricultura i Alimentació i de la Junta Nacional de Turisme.


Sessió 3: La creació d’icones per atraure visitants a la muntanya

Una nova destinació de muntanya: claus per a l’èxit; l’exemple de Tadjikistan
 9 d’abril, 12.30 – 13.30h 

• Una breu presentació de Tadjikistan.
• Les perspectives de la indústria turística de Tadjikistan.
• Tadjikistan , un país de muntanya amb 2/3 parts del territori d’alta muntanya.
• Aspectes més destacats de Turisme de Tadjikistan relacionats amb els seus atractius naturals i culturals.
• Treball conjunt del Govern de Tadjikistan, el Comitè de Turisme , TTOO i Partners per aconseguir instaurar la marca “Sent l’Amistat”.
• Les atraccions úniques del país que cal visitar:. El mercat turístic potencial.
• Els alts costos involucrats en el desenvolupament de zones d’alta muntanya  i les estratègies governamentals de Tadjikistan per al desenvolupament i la promoció del país.
• Impactes del canvi climàtic: els vincles entre les muntanyes i les terres baixes circumdants.
• Les accions necessàries per a enfortir l’educació en el desenvolupament del turisme sostenible, preservar la diversitat cultural i promoure la cooperació institucional.
• El creixement potencial del turisme lligat a les inversions i els obstacles i dificultats per al seu desenvolupament.

Presentation

Video

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!