Jose Luis Bonet Solivellas

En José Luis és el director general del grup Sport Hotels Resort & Spa d’Andorra.

Té un MBA de l’Escola Suïssa de Turisme i Hostaleria i el HTW (Hochschule für Technik und Wirtschaft, Chur), així com un Diploma en Turisme per la Universitat de les Illes Balears. Parla castellà, català, anglès i alemany.

Va iniciar la seva carrera professional a Mallorca, al Arabella Sheraton Golf Hotel Son Vida 5 * (Luxury Collection), el restaurant del qual compta amb una estrella Michelin, on va desenvolupar diferents funcions fins a arribar a la direcció. Més tard, va ser nomenat director del Castell Hotel Son Vida 5 * GL, membre de la Luxury Collection and Leading Hotels of the World.

El 2009, es va traslladar a Andorra en qualitat de director de l’Hotel Hermitage & Spa 5 *, membre dels Prestige Hotels of the World, i des d’octubre de 2013 ocupa el seu actual càrrec de director general dels  Sport Hotels Resort & Spa.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!