Jordi Nadal

Jordi Nadal és Enginyer superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Diplomat en Màrqueting per EADA (2001).

Actualment és el director general d’Andorra Telecom, empresa a on ha desenvolupat la seva trajectòria professional.

Es va incorporar l’any 1994 com a Enginyer vinculat al GSM, i des d’aleshores ha anant desenvolupant diversos càrrecs de responsabilitat en àrees tècniques.

L’any 2001 va ser nomenat Director de Màrqueting i Vendes, assumint la direcció de les àrees de màrqueting, vendes, comunicació i facturació. L’any 2004 va assumir també la direcció d’Atenció al Client, i anys després la de Relacions Internacionals.

És membre del consell d’administració d’Andorra Telecom des del 2006.


Moderador

Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
flickr
Benvinguts al web Mountainlikers, us emplacem al març del 2022, per a celebrar tots junts a Andorra, el proper Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. Us esperem a tots!
Bienvenidos a la página web Mountainlikers, os emplazamos en marzo del 2022 para celebrar en Andorra, el próximo Congreso Mundial de Turismo de Nieve y de Montaña. ¡Os esperamos a todos!
Bienvenue sur le site de Mountainlikers, nous vous donnons rendez-vous en mars 2022 en Andorre, pour la tenue du prochain congrès mondial du tourisme de neige et de montagne. Nous vous attendons nombreux !
Welcome to the Mountainlikers website, we look forward to seeing you in March 2022 to celebrate in Andorra, the next World Congress on Snow and Mountain Tourism. We are looking forward to welcoming you!